Projektbeskrivelse
Flytning af fabrikationen for Pastella
I 1989 startede Tholstrup Cheese produktion af frisk pasta som den første virksomhed i Danmark. Pastella frisk pasta produceres således første gang i 1989, hvor Pastella Fettuccine lanceres. Opskriften bag Pastella frisk pasta er udviklet af Boris Koppel, Maestro PASTEIO i frisk pasta. I 2010 byggede Beauvais foods A/S en ny Pastella fabrik i Skovlund.
Produktionen blev flyttet fra Taulov til Skovlund og SB-Construction deltog som layoutkoordinator og har udviklet specialmaskiner til pastaproduktionen.
Konstruktionerne er fremstillet i rustfri stål og designet med fokus på hygiejne.
Produktionslayoutet er indrettet med 4 produktionslinjer. Opgaven varede i ca. 16 måneder.
Anlægget blev afslutningsvis CE-mærket og SB-Construction udarbejdede komplet brugervejledning og teknisk dossier.
Ilægning af foldet pasta i foliebakke. Udvikling og tegning af rustfri konstruktion |
|
Transportbånd med side forskydning (udført i rustfri). Stor spændvidde. |
|
Platform m. stor spændvidde til blander og personale (rustfri) |
|
Centrering, transport og ilægning af viklet lasagneplader i foliebakke.(Rustfri) Udvikling, tegning og rustfri konstruktion |