Projektbeskrivelse

Flytning af fabrikationen for Pastella

I 1989 startede Tholstrup Cheese produktion af frisk pasta som den første virksomhed i Danmark. Pastella frisk pasta produceres således første gang i 1989, hvor Pastella Fettuccine lanceres. Opskriften bag Pastella frisk pasta er udviklet af Boris Koppel, Maestro PASTEIO i frisk pasta. I 2010 byggede Beauvais foods A/S en ny Pastella fabrik i Skovlund.

Produktionen blev flyttet fra Taulov til Skovlund og SB-Construction deltog som layoutkoordinator og har udviklet specialmaskiner til pastaproduktionen.
Konstruktionerne er fremstillet i rustfri stål og designet med fokus på hygiejne.
Produktionslayoutet er indrettet med 4 produktionslinjer. Opgaven varede i ca. 16 måneder.

Anlægget blev afslutningsvis CE-mærket og SB-Construction udarbejdede komplet brugervejledning og teknisk dossier.

KUNDE

Beauvais Foods A/S

img_pastella_logo

http://www.pastella.dk

Kontakt os her

Ilægning af foldet pasta i foliebakke.
Udvikling og tegning af rustfri konstruktion

01

02
Transportbånd med side forskydning (udført i rustfri). Stor spændvidde.
case3
Platform m. stor spændvidde til blander og personale (rustfri)
case4
Centrering, transport og ilægning af viklet lasagneplader i foliebakke.(Rustfri)
Udvikling, tegning og rustfri konstruktion
03