Projektbeskrivelse

Form- og maskinudstyr til betonvareindustrien

HawkeyePedershaab er verdens førende udbyder af innovative løsninger til producenter af betonrør, brøndringe og andre præfabrikerede produkter.
Fra simple enkeltstående maskiner til fuldautomatiske anlæg, der inkorporerer det nyeste inden for elektronik, robot- og styringsteknologi.

SB Construction har udviklet og konstrueret mange maskin- og formudstyrsanlæg til HawkeyePedershaab. Maskinudstyret omfatter håndteringsudstyr, krananlæg, testudstyr for kvalitetssikring af betonrør og betonemner op til 40 tons. SB Construction har udført mekanisk udvikling, konstruktion og 2D tegning, samt udarbejdet funktionsbeskrivelse og dimensioneringsgrundlag for de hydrauliske systemer til maskinerne.

SB Construction har udført kundelayout, komponentbeskrivelse, og CE-mærkning i henhold til maskindirektivet, samt udført maskiner som opfylder kravene i UL/ASME til USA.

KUNDE

HawkeyePedershaab

img_hawkeyePedershaab_logo

www.hawkeyepedershaab.com

Kontakt os her

Automatisk afformarrangement til produktion af betonrør og brønde. SB-E har konstrueret mange håndteringsanlæg, manipulator, boremaskiner, testudstyr til branchen
img_proj_hawkeye_01
Formudstyr til fremstilling af betonemner. Den viste model er bundsektion i vendeform. SB-E har konstrueret mange varianter af formudstyr til betonvareindustrien

img_proj_hawkeye_02

img_proj_hawkeye_03